Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

18. 10. 2013. 08:53   >>  08:54

META LOKAL

Eksplozija u Kosovskoj Mitrovici

U sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice odjeknula je jaka eksplozija, izjavio je jutros šef operative KPS-a za sjever Kosova Željko Bojić.

 

Eksplozija se čula oko tri sata u Sutjeskoj ulici i u nije bilo povrijeđenih. Kako javlja Tanjug, na meti naopadača bio je lokal brze hrane "“Do Koske"”, ali su od siline eksplozije oštećeni i jedan kafić i jedna sportska kladionica.

Pripadnici KPS-a obezbijedili su mjesto gdje se eksplozija dogodila i obavili uviđaj.

Prije nekoliko dana eksplozivna naprava postavljena je na prozor stana Nebojše Marića u ulici Ive Lole Ribara, on je lakše povrijeđen i za počiniocima se traga.

Nebojša Marić je odbornički kandidat sa liste Samostalne liberalne stranke, koja je članica Vlade Kosova.

 

(B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније