Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Mina; Objavila: M.M. ]

09. 07. 2020. 23:00   >>  22:58

BRNABIĆ

Mirnim protestima pokazujemo demokratski kapacitet

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je večeras da je Srbija uvijek otvorena za mirine proteste, jer time pokazuje svoj demokratski kapacitet, ali da smatra da zbog epidemije koronavirusa ovo nije vrijeme za njih.

Ona je kazala da je zadovoljna što, kako je rekla, večeras na protestu ispred zgrade Skupštine Srbije nema huligana, prenosi Tanjug.

Prema riječima Brnabić, uvijek ima vremena za proteste, ali ovo nije vrijeme za to.

“Ovo nije vrijeme, jedina i najvažnija borba u kojoj moramo da pobijedimo je koronavirus, ne može vlada sama, ne može vlada sa predsjednikom, već svi mi zajedno”, poručila je Brnabić.

Ona je istakla da je najvažnije zaštititi zdravstveni sistem zemlje.

“Sigurna sam da je riječ o političkom protestu. Bez omalovažavanja ovog skupa, takve su parole, te parole su protiv predsjednika, vlade, mene lično", rekla je Brnabić.

Kako je navela, dokle god ne bude nasilja i agresivnog ponašanja, nema ništa protiv protesta.

Ona je kazala da bi ipak, zbog koronavirusa, više voljela da se protesti ne održavaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније