Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

15. 10. 2013. 12:04   >>  12:23

ŠAMPON NA POKLON

Razbijeni automobili fudbalera Zvezde

Incident koji se dogodio protekle noći ispred "Marakane" pokazao šta navijači Crvene Zvezde misle o igrama svog omiljenog tima.

Naime, na devet od 13 automobila fudbalera Crvene zvezde polupana su stakla, a u svaki od njih je ubačeno po jedno pakovanje šampona. Pretpostavlja se da je riječ o reakciji navijača na otvoreno pismo fudbalera, u kome podsjećaju na katastrofalnu finansijsku situaciju u klubu i kažu da u svlačionici često nema šampona.

Vozila su bila parkirana već nekoliko dana u zaštićenom i ograđenom prostoru ispred svlačionica i ulaza u tunel u krugu stadiona.

Policija je jutros izvršila uviđaj, a kako je prostor parkinga pod video-nadzorom, snimci bezbjednosnih kamera bi trebalo da pomognu u rasvetljavanju događaja.

Fudbaleri Zvezde nijesu ovih dana u Beogradu, jer je zbog obaveza reprezentacija na međunarodnoj sceni uslijedila pauza u srpskom prvenstvu, pa su crveno-bijeli otišli na mini-pripreme na Zlatibor.

Najapsurdnije od svega je da su oštećeni rezervisti ili igrači skrome minutaže u dosadašnjem toku sezone, najmanje krivi za sve što se posljednjih mjeseci dešavalo na Marakani.

Ipak, fudbaleri crveno-bijelih nijesu ustuknuli poslije tog događaja i, svi odreda, stoje i dalje uz pomenuto obraćanje javnosti.

Kako je preneo Zvezdin portparol Marko Nikolovski, igrači su sa Zlatibora, na kome su na mini-pripremama tokom kraće pauze u prvenstvu, poručili da stoje uz ono što je iznijeto u saopštenju koje je potpisao kapiten, prenosi Blic.

Čelnici kluba još se nijesu oglasili povodom incidenta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније