Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

24. 06. 2020. 09:01 >> 08:58

POPUŠTANJE MJERA

Vlada Kosova odlučila da 28. juna otvori aviosaobraćaj

Vlada Kosova je sjuče usvojila predlog da se otvori aviosaobraćaj koji je prekinut sredinom marta zbog pandemije koronavirusa.

Vlada je na sjednici, na zahtjev Ministarstva zdravlja, ukinula odluku o privremenom obustavljanju svih linija za avionsko putovanje na aerodromu u Prištini, osim vojnih letova i medicinskih hitnih slučajeva (MEDIVAC), saopšteno je iz Vlade Kosova.

Odlukom koju je danas usvojila Vlada vazdušni saobraćaj se nastavlja 28. juna i Međunarodni aerodrom "Adem Jašari" otvara se za redovne linije, koje se vraćaju u roku od jednog dana, uz pojačane mere bezbednosti, s prioritetom javnog zdravlja i sprečavanjem širenja COVID-19.

Svim putnicima koji ulaze u Republiku Kosovo preporučuje se negativan RT-PCR test, ne stariji od četiri dana.

Vlada je odlučila da omogući održavanje javnih okupljanja, kao što su sportski događaji, konferencije, okrugli stolovi, svadbe i otvaranje bazena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније