Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Mina; Objavila: M.M. ]

21. 06. 2020. 10:46   >>  10:46 2

SLOVENAČKA POLICIJA

Otkriveni migranti u cistijernama

Slovenačka granična policija otkrila je na graničnom prelazu Gruškovje - Macelj, 22 migranta sakrivena u cistijernama teretnih vozila sa srpskim tablicama, kojima je prijetilo gušenje zbog nedostatka kiseonika, saopštila je danas Policijska uprava Maribor.

Kako se navodi, ilegalni migranti iz Bangladeša, Indije, Turske i Sirije otkriveni su u subotu i bili su sakriveni u cistijernama za prevoz hrane srpskih registarskih oznaka koje pripadaju istom poduzeću.

"Prilikom granične kontrole oko 12 sati u subotu, u cistijerni prvog vozila upotrebom tehničkih sredstava otkriveno je 13 vidno iscrpljenih osoba, a kasnije u cistijerni drugog, koje je čekalo u koloni na prelazu, još njih devet", navodi se u saopštenju, prenosi Index.hr.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније