Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

14. 10. 2013. 09:38 >> 11:12
1

NEMA POVRIJEĐENIH

Jaka eksplozija u Kosovskoj Mitrovici

Rano jutros oko 3:50 sati u jednoj zgradi u ulici Ive Lole Ribara u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice došlo je jake eksplozije u kojoj nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta, potvrdio je za Anadoliju portparol Kosovske policije za region Mitrovice, Željko Bojić.

“U eksploziji je oštećen stan čiji je vlasnik Srbin Nebojša Marić, koji je u vreme eksplozije spavao sa svojom porodicom u stanu, ali niko nije povrijeđen”, kazao je Bojić, prenosi dopisnik AA sa Kosova.

Visoki funkcioner Samostalne liberalne stranke (SLS), Petar Miletić kazao je da se Marić zvanično nalazi na listi te partije za odbornike za opštinu Sjeverna Mitrovica, za lokalne izbore, 3. novembra.

Miletić kaže da je Marić u međuvremenu pokušao da se ogradi od te kandidature, ali da je bilo kasno da se povuče, te je i dalje zvanično na izbornoj listi SLS-a

Prema njegovim riječima u eksploziji je nanijeta materijlna šteta i na dva obližnja lokala, kao i na jednom vozilu.

Uviđaj koji obavljaju pripadnici Kosovske policije još uvjek je u toku i za sada se ne zna kako je došlo do eksplozije i o kojoj vrsti eksplozivne naprave je riječ.

Takođe, nijesu poznati ni mogući motivi za ovaj napad.

Eksplozivna naprava je, navodno, bila postavljena na prozoru stana, koji se nalazi na prizemlju jedne od zgrada u centru sjevernog dijela Mitrovice, ali policija to nije potvrdila.

 

(AA)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније