Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

01. 06. 2020. 10:06 >> 10:09
1

MINISTAR SAOPŠTIO

Krivična prijava protiv napadača na Sergeja Trifunovića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović saopštio je da je protiv jedne osobe podnijeta krivičlna prijava, jer je u centru Beograda napala lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića.

"Za drugo lice, iz drugog indicenta koji se desio, tužilaštvo će odrediti kvalifikaciju i da li ima mjesta za nju", rekao je Stefanović za TV Prva.

On je naveo da u tom drugom slučaju nije bilo fizičkog napada.

Kako je rekao, "očito je dio ljudi nezadovoljan što Trifunović ide na izbore i to agresivno ispoljava". Dodao je i da je Trufunović rekao odakle je došao napad na njega.

Govoreći o izborima, on je rekao da su uslovi bolji nego ikad ranije, napominjući da su izmijenjeni neki od zakona zbog toga.

Lider PSG Sergej Trifunović napadnut je juče u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu dok je sakupljao potpise za izlazak na izbore, a policija je privela dvije osobe.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније