Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, objavila B.B. ]

18. 04. 2020. 21:45 >> 21:44
9

DODIK

Epidemija pokazala da je najbolje da se BiH "raziđe"

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je vrijeme epidemije korona virusa pokazalo da Bosna i Hercegovina ne može da funkcioniše i da je najbolje da se "raziđe".

"Za BiH je najbolje da se raziđe i to je ovo vrijeme pokazalo. Mnogo čvršća zajednica bila je EU, pa kada je došao virus korona sve zemlje su se zatvorile, niko nikome neće da pomogne, razbile su slobodu kretanja, Šengenski sistem je pukao i rekli su nema prodaje medicinske opreme drugim zemljama ni u okviru EU, a kamoli nama na zapadnom Balkanu", kazao je Dodik, gostujući na Radio-televiziji RS (RTRS).

Prema njegovim riječima, kao što EU nije uspjela da pokaže solidarnost, tako ni BiH nije pokazala solidarnost prema RS.

Još je rekao da Republika Srpska u borbi protiv epidemije virusa korona nije mogla da računa na institucije BiH, jer su, kako je naveo, najčešće bile protiv RS, koja, "uprkos tome, prednjači u preduzimanju mjera".

"BiH se pokazala potpuno suvišnom i od nje nijesmo imali nikakve koristi", istakao je Dodik.

Dalje je ocijenio da je BiH "okupirana od stranaca", a optužio je i opoziciju u RS koja, kako je kazao, "ništa ne predlaže, već samo galami i obmanjuje javnost tvrdnjama da se ništa ne radi".

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније