Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 03. 2020. 12:35 >> 12:35
6

SRBIJA

Vučić raspisao parlamentarne izbore za 26. april

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je danas redovne parlamentarne izbore za 26. april.

Nakon raspisivanja, Vučić je ocijenio da su izbori važan čin za svaku zemlju, jer se ljudi opredjeljuju za to kakav život žele da žive, i pozvao građane da izadju na te izbore.

"Izbori nose i veliku odgovornost za stranke i grupe građana koji učestvuju, ali su oni i od presudnog značaja za svakog građanina. Zato oni treba da pokažu ozbiljnost i odgovornost i uvjeren sam da će oni izabrati pravi put i za sebe i za svoje porodice i za našu lijepu Srbiju", rekao je on.

Vučić je poželio da izbori budu prava demokratska politička utakmica.

"Želim dobru, pravu demokratsku političku utakmicu i da 26. aprila uveče jedni drugima čestitamo. I zajednički i ujedinjeni krenemo u bolju budućnost", rekao je on.

Prethodno je predsjednica parlamenta Maja Gojković raspisala lokalne izbore u Srbiji dok je predsjednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević raspisao izbore u svih 17 beogradskih opština.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније