Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

27. 02. 2020. 17:24 >> 17:21

NEVRIJEME

Vjetar u Skoplju kidao drveće, nosio krovove

Jak vjetar u Skoplju, koji je duvao brzinom iznad 100 kilometara na sat, lomio je drveće i nosio krovove a oštetio je i neke od objekata kontroverznog projekta "Skoplje 2014".

 

Vjetar je počeo snažno da duva oko ponoći i od jutros po glavnom gradu Sjeverne Makedonije mogu da se vide isčupana i polomljena stabla, oborene metalne zaštitne ograde i oštećene fasade .

Jedan od objekata "Skoplja 2014" koji je oštećen u nevremenu je zgrada elektroprenosnog preduzeća MEPSO u najužem centru Skoplja, koja je ostala bez dijela fasade.

Na toj zgradi mogu da se vide otkinuti komadi stiropora i spoljnog sloja fasade.

Gradonačelnik Skoplja Petre Šilegov je na Fejsbuk profilu (facebook.com/petreshilegov) objavio deo oštećene fasade zgrade MEPSP i još nekoliko objekata "Skoplja 2014".

"Osim što je kriminalan, kičerajski, umobolan i slično, projekat 'Skoplje 2014' je i nebezbjedan po život ljudi", napisao je Šilegov.

Snažno nevrijeme je noćas zahvatilo i zapadni i sjeverni deo Sjeverne Makedonije, gdje je vjetar duvao brzinom iznad 70 kilometara na sat, u nekim djelovima praćen kišom ili snegom.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније