Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

02. 10. 2013. 08:40 >> 08:49

TOKOM TUČE

Četiri đaka izbodena u Novom Pazaru

Tri dječaka zadobila su teške, a jedan lake tjelesne povrede, nakon tuče koja se večeras dogodila u Novom Pazaru, kod Ekonomsko-trgovačke škole, prenosi B92.

Tuča je izbila oko 19.20 sati kada je, po nezvaničnim informacijama, jedan napadač nakon kraće svađe izvadio nož i ubo četiri učenika treće godine. U tuči je učestvovalo više lica.

Povrijeđeni su prebačeni u novopazarski Zdravstveni centar, gdje im je ukazana pomoć i životi im nijesu u opasnosti.

Oni se nalaze u stabilnom stanju, rekao je Tanjugu dežurni hirurg Almir Bačevac.

Bačevac je naveo da su maloljetnici prevezeni na hirurško odeljenje opšte bolnice u Novom Pazaru oko 19.20 zbog povreda zadobijenih sečivom.

"Radi se o maloljetnom licu Ž.R. koje je imalo povrede u predjelu lijeve pazušne jame i povrede u predjelu stomaka, radilo se o teškim tjelesnim povredama opasnim po život. Pacijent je hitno operisan i njegovo zdravstveno stanje je dobro i stabilno", rekao je on.

Prema njegovim riječima, drugi povređeni S.Dž. imao je povrede u predelu prednjeg trbušnog zida i takođe je operisan i u stabilnom je stanju.

"Zatim maloljetno lice M. Đ. kod koga se radi o povredama u predjelu abdomena i u predjelu podlaktice hitno je operisan i stanje je dobro, i na kraju je prevezeno lice P.A, 16. godina zbog povrede sječivom u predjelu lijeve butine", naveo je Bačevac.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније