Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ N1, Objavila: J.B.Č. ]

23. 02. 2020. 18:25   >>  18:24 1

SJEVERNA MAKEDONIJA

Troje djece poginulo u eksploziji plinske boce

U eksploziji plinske boce u jednoj porodičnoj kući kod Kumanova poginulo je troje djece i šest osoba je teško povrijeđeno, saopštila je policija Sjeverne Makedonije.

Plinska boca u porodičnoj kući u kumanovskom selu Romanovce eksplodirala oko 10 sati i izazvala požar.

Šestoro povrijeđenih je iz kumanovske bolnice prebačeno u Urgentni centar u Skoplju.

Televizija Telma je javila da su preminula djeca bila u uzrasti od šest, osam i devet godina, kao i da su među povrijeđenima jedno dijete i jedna trudnica.

Vatrogasci iz vatrogasne jedinice u Kumanovu rekli su da su poziv dobili u 10.10 sati, da su na mjesto nesreće izašli sa jednim vozilom i da su oko sat gasili požar.

Istraga o nesreći je u toku.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније