Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 09. 2013. 11:52 >> 11:52
7

UMREŽAVAJU SE

Gej parada i u Sandžaku?

Kao što se gej populacija širi cijelim zapadnjačkim svijetom, tako taj trend iz dana u dan zahvata sve veći broj sandžačke omladine.

 


Propagiranje homoseksualizma je postalo evidentno onog trenutka kada je grupa Novopazaraca, Sjeničaka i Tutinaca riješila da se ozbiljnije organizuje po ovom pitanju i osnuje svoju internet stranicu, piše Sandžakpress.

Ono što se na ovom sajtu odmah da primijetiti su tekstovi koji govore o tome “Kako Sandžaklija postaje gej” i slični, kao i aplikacije za grupno četovanje, razmjenjivanje ideja i iskustava, zakazivanje “susreta”, kao i kalendar na kome se mogu vidjeti planirane aktivnosti.

Zanimljivo je da na ovom poratalu ima preko 160 registrovanih članova, uglavnom iz Novog Pazara, Tutina, Sjenice i drugih sandžačkih gradova.

Još zanimljivije je to što su izabrali termin i lokaciju za upoznavanje i susrete, tačnije u novopazarskoj ulici 37. sandžačke divizije, tačnije na keju rijeke Raške, između Vrbaka i Bor džamije, noću između devet i jedan čas poslije ponoći, subotom.

U tekstovima i forumima ovog portala možete i naći ideje i planove da se u Novom Pazaru i Sandžaku u budućnosti ostvare određeni projekti tipa: osnivanje organizacije koja će se boriti za prava LGBT populacije u Sandžaku iza koje će javno stati određene osobe, zatim organizovanje “Gej parade” u Novom Pazaru, kao i otvaranje diskoteke za homoseksualce.

Zasad nepoznati autori tekstova na ovom sajtu se hvale da postoji na stotine pripadnika ove populacije u Sandžaku, da su i dalje tihi jer žive u specifičnoj muslimanskoj sredini, ali da oni preko ovog portala žele uporno da kažu narodu u Sandžaku da oni postoje, ali da narod ipak ne želi da povjeruje u tu činjenicu.

Uz promociju “Evropskog Novog Pazara” i pomoć sve većeg broja diskoteka, koncerata i promocije raskalašnog načina života ovaj trend iz dana u dan hvata sve veći broj novopazarske i sandžačke omladine.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније