Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 09. 2013. 22:57   >>  22:57

VUČIĆ NAJAVIO

Beograd: od 24.oktobra prinudna uprava

Lider SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je da će, nakon isteka tehničkog mandata gradonačelnika Dragana Đilasa, 24. oktobra, biti formiran privremeni organ uprave.

On je rekao da će se svakako ići na izbore, u narednih šest mjeseci.

Vučić je kazao da se neće ići na izbor novog gradonačelnika iz većine koja je formirana uoči smjene Đilasa, ističući da predstavnici DSS ne pričaju uvijek iste stvari i da nije siguran kakva većina uopšte postoji.

Vučić je dodao da SNS za privremenu upravu priprema stručan tim, kao i za predstojeće izbore, a da je spreman da razgovora i sa ljudima iz DS-a, pa i sa liderom LDP Čedomirom Jovanovićem, o idejama za vođenje grada. 

"Očigledno da će do 24. oktobra Đilas biti gradonačelnik u tehničkom mandatu, poslije toga idemo na uspostavljanje privremenog organa, to je uobičajena procedura", rekao je Vučić TV Pink. 

Vučić je kazao da se boji da su dugovi grada i veći od 857 miliona eura, koliko se procjenjuje, te da će građani Beograda i Srbije biti šokirani kad budu iznijeti podaci o "rezultatima" marketinške politike, koja je vođena u glavnom gradu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније