Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: HRT, Objavio: I. P. ]

24. 01. 2020. 09:52 >> 09:51
3

EPIDEMIOLOZI U HRVATSKOJ

Zbog koronavirusa kontaktirali kineske radnike

Hrvatski epidemiolozi kontaktirali su sinoć kineske radnike koji grade Pelješki most, zbog novog koronavirusa koji hara Kinom, saopštavajući da nema posebnog razloga za paniku.

Kako je objavio Večernji list, u Kini nijesu boravili radnici, već samo neki od srednjih menadžera, i to njih tek desetak.

S Klinike za infektivne bolesti su saopštili da to nije poseban razlog za paniku, ali da je bitan podatak gdje su bili u Kini.

"Mislim da su dolje kolege epidemiolozi koji su već kontaktirali s njima pa će oni, naravno, biti pod prismotrom, nadzorom, tokom te dvije sedmice. Ako bi se slučajno razvili neki od tih simptoma, imaju već preporuke kome se trebaju javiti", rekao je predstavnik hrvatske Klinike za infektivne bolesti "Dr Fran Mihaljević" Ivan Puljiz, prenos HRT.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније