Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ N1; Objavila: M.M ]

22. 01. 2020. 09:34   >>  09:34 10

TAČI

Uloga SAD neophodna za postizanje mira sa Srbijom

Predsjednik Kosova Hašim Tači poručio je, poslije sastanka sa savjetnikom američkog predsjednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbjednost Robertom O'Brajenom u Davosu, da je uloga SAD neophodna za postizanje mira sa Srbijom.

 

"Imao sam danas divan razgovor sa savjetnikom za nacionalnu bezbjednost predsjednika Trampa Robertom O'Brajenom. Još jednom smo potvrdili neophodnu ulogu SAD u postizanju konačnog mirovnog sporazuma između Kosova i Srbije, kao i poseban odnos Kosova i SAD", napisao je Tači na Tviter nalogu.

O'Brajen je bio učesnik potpisivanja sporazuma o otvaranju avio-linije Priština - Beograd, koji je postignut u Ambasadi SAD u Nemačkoj,

Predsjednik Kosova, koji učestvuje na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, sastao se i sa hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem, sa kojim je razgovarao o odnosima Kosova i Hrvatske kao i o strateškom partnerstvu, prenosi Kosovo onlajn.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније