Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 09. 2013. 14:39 >> 14:40
2

NEMA POVRIJEĐENIH

Voz Beograd-Bar udario u kamion

Zoran T. je pravim čudom ostao nepovrijeđen kada je na njegov kamion danas u 11.20 naletio putnički voz na relaciji Beograd-Bar. Nesreća se dogodila u selu Valjevska Loznica kada je Zoran T. prelazio putni prelaz na barskoj pruzi i kada je došlo do kontakta sa vozom, javlja Blic.

"Međunarodni voz, koji je jutros krenuo iz Beograda za Bar, naletio je na kamion sa prikolicom na obezbeđenom putnom prelazu između stanica Slovac i Divci, a u nesreći nije bilo povrijeđenih", saopšteno je iz Željeznice Srbije. 

Na sreću, kabina i prednji dio kamiona su već prešli prugu, tako da je voz udario u kamionsku prikolicu, a vozač je prošao bez povreda, piše Blic.

"Željeznica Srbije nije odgovorna za ovaj vanredni događaj, već je isključiva krivica drumskog vozila. U trenutku nailaska međunarodnog voza, kamion sa prikolicom, u kojoj je prevozio bager, nepropisno je prelazio prugu", navodi se u saopštenju.

Zbog nesreće taj barske pruge bio je u prekidu do 12.15 časova. Putni prelaz u Valjevskoj Loznici, inače, nema rampu već je obezbijeđen Andrejinim krstom, svjetlosnom signalizacijom i zvonom.

Kako javlja Blic, voz je stigao u stanicu u Valjevu.

Željeznica Srbije je  uputila izvinjenje putnicima zbog kašnjenja i neprijatnosti tokom putovanja.

 



Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније