Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic/Tanjug, Objavio: I. P. ]

16. 01. 2020. 12:24 >> 12:23
10

ĐURIĆ OCIJENIO

Ubistvo Olivera živa rana srpskog naroda

Dvije godine nakon ubistva Olivera Ivanovića, to ostaje živa rana čitavog srpskog naroda na Kosovu i šire, poručio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

 

"To je tragedija za porodicu i ide na savjest svih onih koji ovaj slučaj pokušavaju da zloupotrijebe u političke svrhe", rekao je Đurić u izjavi za Tanjug.

On je naveo da Priština na tri od četiri zamolnice zvaničnih istražnih organa Srbije nije odgovorila, a i na tu jednu, kaže, odgovorila je sa šest mjeseci zakašnjenja.

"Ne možemo biti spokojni kao narod, kao srpska zajednica na KiM, dok god ne dobijemo odgovor ko je odgovoran za ubistvo Ivanovića", rekao je Đurić i dodao da on, kao neko ko pripada mlađoj generaciji srpskih političara, ni njegove kolege, neće stati dok ne dobiju odgovor ko je ubio Ivanovića.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine, u 8.15 sati ispred sjedišta njegove stranke u Kosovskoj Mitrovici.

Do sada izvršitelji i nalogodavci ovog ubistva nijesu otkriveni.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније