Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

11. 01. 2020. 22:13   >>  22:15 2

SPLIT

Dvojica uhapšenih zbog trostrukog ubistva

Splitska policija uhapsila je dvije osobe koje se dovode u vezu s trostrukim ubistvom u centru grada, javili su večeras hrvatski mediji.

Trostruko ubistvo dogodilo se oko 15 sati i 30 minta u najužem centru grada. Napadač je najpre ubio muškarca na motoru, a nekoliko minuta kasnije pucao je na još dvojicu, od kojih je jedan umro na licu mjesta, a drugi nešto kasnije u bolnici, navodi agencija Hina.

Mediji su objavili snimak ubice obučenog u crno kako hoda s oružjem. Ubica je, navode mediji, rafalno pucao na žrtve.

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara objavio je večeras da je počinitelj uhapšen.

"Ovo je decenijama nezabilježen čin koji je potresao sve stanovnike našeg grada", napisao je gradonačelnik na Fejsubuku.

Policija ne otkriva druge detalje, ali splitska Slobodna Dalmacija navodi da se cio slučaj povezuje s narko miljeom.

Prema navodima lokalnih medija, u centru Splita nalaze se jake policijske snage, a policija je tokom dana upozoravala građane da izbjegavaju taj dio grada. Jedan od uhapšenih dovodi se u vezu s ubistvom, a drugi navodno ima korisne informacije o događaju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније