Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: R.B. ]

30. 12. 2019. 09:57 >> 09:57
4

OTMIČARA I DALJE TRAŽE

Djevojčica Monika stabilno, psiholozi rade sa njom

Zdravstveno stanje dvanaestogodišnje Monike Karimanović iz Suvog Dola je stabilno i bolje nego sinoć kada je primljena na Kliniku za dečiju hirurgiju u Nišu, izjavio je direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović.

"Djevojčici su sanirane manje povrede na rukama i nogama i ona je u dobrom opštem zdravstvenom stanju. Nije prehlađena i nema terapiju antibioticima. Tim psihologa radi sa njom", rekao je danas Radovanović agenciji Beta.

Prema njegovim riječima, završeni su svi inicijalni pregledi djevojčice.

"Psiholozi su razgovarali sa roditeljima, objasnili su kako da se ponašaju sa djetetom narednih dana. Najvažnije je to što je ona, poslije deset dana koliko je bila oteta, noć provela u krevetu pored svoje majke", rekao je Radovanović.

Potraga za otmičarem male Monike, Ninoslavom Jovanovićem i dalje traje.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније