Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

24. 09. 2013. 10:39   >>  10:41 1

ČUDO

Međugorje: Svijetli Gospin kip

Sinoć je u porodičnoj kući vidjelice Vicke, koja je 1981. godine vidjela Gospu s ostalom djecom, počeo svijetliti Gospin kip, star 40 godina.

Portal Međugorje-info.com prenosi da su se u staroj kući vidjelice Vicke, koja je navodno vidjela Gospu 1981. godine, juče molile dvije Italijanke i kada su izgasile svjetlo vidjele su kako kip Gospe neobično svijetli.

Pozvali su Vickinu porodicu koja je bila u blizini.

"Radi se o običnom kipu od gipsa, ali zaista neobično svijetli, kao da je fluorescentan", opisuju novinari s portala Međugorje-info.com.

Vijest o svemu se sinoć proširila mjestom, tako da su se ispred kuće počeli okupljati vjernici, a prenosi Dnevnik.hr.

"Prijatelj mi je javio šta se događa i otišao sam da vidim. Bilo je oko 22 sata. Kip Gospe svijetli, ali kad je pokušate fotografisati, apsolutno ništa se ne vidi. Vrlo brzo se mjestom pročulo i sad ovdje ima oko hiljadu ljudi", izjavio je za Dnevnik.hr Mateo Ivanković iz Međugorja.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније