Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

01. 12. 2019. 08:35   >>  08:34 4

JOVANOVIĆEVA OCJENA

Srbija ima dva i po političara, ostalo su bolidi

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović smatra da je razlika između njega i ostatka opozicije u tome što oni različito vide način za smjenu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako navodi, oni način vide u njegovom nestanku, a ne u političkoj borbi.

"Ja se bavim politikom, oni ne. Meni sigurno nije najveći problem Srbija i neka mina koju su Rusi iskopali u Donjecku da bi nas kompromitovali i napravili dodatni haos u Srbiji", kazao je Jovanović u intervjuu za "Blic".

On dodaje da u ovakvoj postavci Srbija neće biti bolja, ako je preduslov "polomiti kičmu" Vučiću.

Jovanović smatra da danas Srbija ima mnogo manje političkog potencijala nego devedesetih i da su ljudi u politici u Srbiji, kako je rekao, "diletanti i bolidi".

"Za one devedesetih sam bio klinac, a za ove sad sam slika prošlosti koja treba da nestane pošto sam još na nogama i definitivno sam u pravu za sve što sam o zemlji rekao i u njoj uradio...Ova zemlja ima dva i po političara - Vučića, Dačića i mene", kaže lider LDP.

Na konstataciju lista da više kritikuje opoziciju nego vlast, Jovanović kaže da mu je normalno da u trenutku kada Vučić potpisuje "mali Šengen" podrži njega, a ne one koji ga čekaju ispred RTS-a sa pogrdnim porukama.

On je dodao da sa Vučićem uvijek komunicira onda kada zbog haosa od situacije nije dobro ni njemu, ni Vučiću.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније