Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

29. 11. 2019. 09:45   >>  09:45 10

VUČIĆ UVJEREN

Đilas osmislio naslovnu stranu NIN-a

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da iza sporne naslovne strane NIN-a stoji lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas koji je "opsjednut parama i vlašću i ne može da podnese da ne može više da krade kao prije."

Kako je istakao, Đilasu treba novac da plaća proteste, novinare, televizije, i da zato želi brzo da dođe na vlast.

Vučić je za Televiziju Pink Vučić rekao da mu je žao što je vlasnik i izdavač NIN-a povukao naslovnu stranu na kojoj je "snajper uperen u predsjednika" i da bi on volio da ona bude objavljivana svakog dana da bi se vidjela slika onih koji žele da vode Srbije.

"Nazivaju me veleizdajnikom, psihopatom, čovjekom koji ima sidu, do toga da sam šef narko mafije, da mi se brat čuje sa uhapšenim što je gajio marihuanu, a sve to pokazuje da je politika Marinike Tepić i Dragana Đilas u stvari politika Milovana Brkića", rekao je Vučić.

Vučić je optužio Brkića da je "reketaš koji u svom tabloidu napada sve koji neće da mu daju pare" i istakao da nikad ne napada nekog iz SPS-a kao i neke visoke funkcionere SNS-a - jer mu daju pare.

"Neke ministre napada a neke ne, u zavisnosti da li mu plaćaju reket ", rekao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније