Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 11. 2019. 14:34 >> 16:43
8

NEMA POVRIJEĐENIH

Srbija: Pucao po školi, savladao ga profesor

Goran T. iz sela Livadice kod Velike Plane upao je u srednju školu i otvorio paljbu iz automatske puške, javlja Blic.

Muškarac je pucao dva puta iz tog oružja, a na  sreću, srećom, nema povrijeđenih. Kod njega su pronađeni još i ručna bomba, pištolj i eksploziv.

Kako javlja Blic, prve informacije ukazuju da je u pitanju psihički obolio muškarac, koji je htio da napravi talačku situaciju u školi, ali je srećom osujećen u namjeri, savladao ga je jedan profesor srednje škole, prenosi Tanjug. 

Nastavnik fizičkog se zatekao na licu mjesta, čim je video naoružanog čovejka krenuo je prema njemu. Fizički ga je spriječio da prođe dalje, tokom rvanja njih dvojice napadač je povukao obarač i pucao dva puta. Ubrzo je savladan i pozvana je policija.

Ministarstvo prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije je saopštilo da je "nepoznati muškarac ušao u učionicu tokom šestog časa i pričao nepovezano, nakon čega je izvadio automatsku pušku i držao je na grudima, a ispod prsluka je imao još neko oružje. Učenici su bili prisutni tokom razgovora između profesora koji je držao čas i nepoznatog muškarca, ali su vrlo brzo poslije dolaska dežurnog nastavnika napustili učionicu".

"Profesor fizičkog i odeljenjski starešina fizički je savladao nepoznato lice i tokom rvanja ispaljena su dva metka, dok je profesor fizičkog vaspitanja dobio lakše povrede ruke, ali ne od vatrenog oružja", saopštilo je Ministarstvo.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније