Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: R.P. ]

07. 11. 2019. 15:28 >> 15:28

TRAŽI ODGOVORNOST

Dodik prozvao tužilašto zbog smrti Davida

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ocjenio je da se tužilaštvo apsolutno neodgovorno odnosi prema slučaju stradanja Davida Dragičevića iz Banja Luke.

Dodik je dodao da treba tražiti njihovu odgovornost.

"Treba tražiti javnu odgovornost za one koji to ne rade i pokušati uspostaviti sistem koji će biti odgovoran prema društvu", rekao je Dodik novinarima, prenijela je RTRS.

Odgovornost tužilaštva ogleda se u tome da i nakon proteklog vremena javnost i porodica nemaju nikakvih informacija, što je nedopustivo.

"Jasno je da je mogućnost da to bude riješeno locirana jedino u tužilaštvu, i to ne može da bude predmet političkih i drugih institucija, niti zakonodavne i izvršne vlasti", kazao je Dodik.

Nestanak 21-godišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića prijavljen je 18. marta, a njegovo tijelo pronađeno je 24. marta.

Istragu o stradanju mladića vodi Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније