Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: O.Z. ]

06. 11. 2019. 21:27   >>  21:30 2

SUMNJIVA POŠILJKA

Koverta sa metkom stigla na adresu Parlamenta BiH

Koverta u kojoj se nalazio metak poštom je stigla je na pisarnicu institucija Bosne i Hercegovine, Parlamenta BiH i Vijeća Ministara BiH, javlja Radio Slobodna Evropa (RSE).

Iz policijskih izvora potvrđeno je za RSE da je metak bio upakovan u tufer.

Kao adresa primaoca naveden je Parlament BiH, adresa Trg BiH, ali nije naznačeno kome je tačno koveta trebala stici u ruke. Policijski službenici su, kako je istakao izvor RSE, poslali dalje kovertu Tužilastvu BiH na rasvjetljavanje slučaja i otkrivanje osobe koja je i odakle je poslala kovertu.

Luka Miladinović, portparol Agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine za Radio Slobodna Evropa (RSE) izjavio je da se ta agencija uključila u cijeli slučaj.

Pojedini bosanskohercegovački mediji objavili su ranije informaciju da je pošta sumnjivog porijekla stigla u zgradu Parlamenta Bosne i Hercegovine te da se u njoj nalazi metak. Mediji su također javili da je pošta navodno stigla iz Srbije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније