Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ n1/blic; Objavila: M.M ]

02. 11. 2019. 08:25 >> 08:24
5

U BEOGRADU

Ubijen jedan od navijača Partizana

U beogradskom naselju Šumice na Voždovcu ubijen je Ljubomir Marković (37), jedan od vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz. Kako prenosi N1, nepoznati napadač ispalio je u njega više hitaca.

Policija traga za napadačem.

Marković je pravosnažno osuđen u slučaju ubistva Brisa Tatona, a 2017. godine izašao je iz zatvora nakon što je amnestiran.

Francuski državljanin Bris Taton pretučen je 17. septembra 2009. na Obilićevom vencu u centru Beograda, uoči utakmice Partizana i francuskog Tuluza, a umro je 12 dana kasnije od povreda.

Policija je sinoć pokrenula akciju, blokirala dio grada i, kako piše Blic, krenula u potragu za crnim "BMW X5" šabačkih tablica u kojem se, kako se sumnja, nalaze ubice.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, u Markovića ispaljeno je najmanje šest hitaca, a on je pokušao da pobjegne napadačima prije nego što je stigao do pumpe.

Prema pisanju pojedinih medija, kod Markovića je takođe nađeno oružje.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније