Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

27. 10. 2019. 21:45 >> 21:52
11

LAPSUS NA SKUPU SNS-A

Vučić: Mi u Srpskoj radikalnoj...

Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić večeras je na skupu povodom 11 godina od osnivanja SNS napravio lapsus i umjesto sadašnje spomenuo bivšu partiju u kojoj je bio visoki funkcioner - Srpsku radikalnu stranku (SRS).

"Meni je najvažnije da svi ljudi razumiju, da vi koji ste u Srpskoj radikalnoj ...", rekao je Vučić, zatim zastao nasmijao se i kazao: "Šta ćete od prošlosti se ne može pobjeći".

Potom je rekao da je bolje da on sam na svoj račun pravi štoseve zbog laspusa nego neko drugi.

Vučić je potom nastavio govor u kom je od članova SNS tražio da što više razgovaraju sa običnim ljudima i saznaju šta ih muči, ističući da je to nešto po čemu su se uvek razlikovali od drugih stranaka.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније