Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Tanjug, objavila B.B. ]

26. 10. 2019. 09:33 >> 09:33
17

META OCIJENIO

Projekat "Velika Srbija" propao, "Velika Albanija" neostvariva

Albanski predsjednik Iljir Meta izjavio je da projekat "Velike Srbije" nije uspio, a da ideja "Velike Albanije" uopšte nije ostvariva.

"Mi živimo u komplikovanom području. Ne postoji ‘etnički očišćena’ država na Balkanu. Potpuno je ludilo govoriti o ekspanzionističkim projektima", kazao je Meta u intervjuu za egipatski Al Ahram, objavljeno je na sajtu tog lista.

On je istovremeno dodao i da vjeruje u regionalni mir, navodeći da je odnos Albanije i Grčke izuzetno važan, kao i da je veza sa Turskom "istorijska".

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније