Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

16. 10. 2019. 09:14 >> 09:13
9

BRNABIĆ POJASNILA

Pristupila SNS-u jer žele da mijenjaju Srbiju

Premijerka Srbije Ana Brnabić objasnila je da je pristupila SNS zato što je, za razliku od većine stranaka čiji je cilj je da pobijede na izborima, SNS-u cilj da mijenja Srbiju.

"To je velika razlika, zbog čega sam osjećala da želim članstvom lično da podržim naprednjake. Funkcija u stranci mi nije potrebna - najveću podršku SNS-a sam dobila i prije nego što sam postala član, kada su mi ukazali najveću moguću čast i predložilime da postanem predsjednica Vlade Srbije", kazala ja Brnabić.

"Zahvalna sam predsjedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću što je vjerovao u mene i pozvao me da mijenjamo Srbiju zajedno, i SNS-u što me je podržao", rekla je ona za Večernje novosti.

Ona je dodala da bi voljela da radi s mladim ljudima, koji će sjutra imati odgovornost za to kako zemlja izgleda i istakla da je SNS je pokazao da je stranka koja brine o ljudima, a ne o popularnosti.

Prema njenim riječima, naprednjaci su, kada su dobili povjerenje građana, preuzeli odgvoornost i sproveli teške mjere koje su bile neophodne da se zemlja izvuče sa ivice ambisa.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније