Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92, Objavila: R.P. ]

12. 10. 2019. 14:54 >> 14:53

PLENKOVIĆ

Prioritet je da Kitarović osvoji još jedan mandat

Premijer Hrvatske Andrej Plenković ocijenio je da međunarodni položaj Hrvatske nikada nije bio ovako jak. Iz tog razloga vlada, kaže, ima odgovornu politiku prema globalnim i susjedskim temama.

Govoreći o predstojećim predsjednickim izborima, Plenković je juče u Tuheljskim Toplicama rekao je da je od svih članova vlade i HDZ-a zatražio puni angažman da bi aktuelna predsjedica Kolinda Grabar Kitarovic osvojila još jedan mandat.

Istakao je to kao politički prioritet, prenijela je Hina.

Rekao je i da vlada u radu ima četiri ključna stuba, "od sistemskog i kontinuiranog dijaloga sa županijama, gradovima, opštinama, preko funkcionalne i fiskalne decentralizacije do projekata koji obezbjeđuju ravnomjerni regionalni razvoj.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније