Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, objavila B.B. ]

09. 10. 2019. 18:55 >> 19:07

AMBASADORI NA KOSOVU

Bez fotografija sa Kurtijem ispod albanske zastave

Vođa Pokreta Samoopredjeljenje Aljbin Kurti u svojoj kancelariji i dalje drži samo albansku nacionalnu zastavu i ni na koji način ne prihvata zastavu Republike Kosovo, prenosi portal KosSev pisanje prištinskog lista Zeri.

U kancelariji Kurti prima goste i kasnije objavljuje fotografije na zvaničnoj stranici stranke na društvenim mrežama, ali se američki i njemački ambasadori nijesu fotografisali sa njim u prostoriji u kojoj se vidi albanska nacionalna zastava.

Kurti, čija je stranka pobijedila na vanrednim izborima, sastao se juče sa američkim ambasadorom na Kosovu Filipom Kosnetom, a fotografija je napravljena izvan kancelarijskih prostorija u kojima se ne vidi nacionalna zastava. Ista stvar dogodila se i ranije sa njemačkim ambasadorom na Kosovu Kristijanom Heltom.

Izgleda da se dvojica uticajnih ambasadora na Kosovu, Kosnet i Helt, radije ne fotografišu sa Kurtijem bez zastave Republike Kosovo u pozadini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније