Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

16. 09. 2013. 19:59 >> 19:59
1

DEMANTI

Tadić: Subotić nije finansirao DS

Bivši predsjednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić negirao je danas, "pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću", da je ikada primio bilo kakav novac od Stanka Subotića.

Tadić je naveo i da Subotić nikada nije na bilo koji način finansirao DS od vremena kada je on stupio na čelo partije.

"Nikada ni ja, niti bilo ko od mojih saradnika nije vršio politički pritisak na njega, a njegove navode o montiranju sudskog procesa je besmisleno i da komentarišem", naveo je Tadić u pisanoj izjavi.

On ističe da se u toku svoja dva mandata na mjestu predsjednika Srbije nikada nije bavio montiranjem sudskih procesa, a to se svakako odnosi i na proces protiv Subotića.

Tadić ukazuje da Subotić pred sudom i danas, kao i u više navrata ranije, govori o finansijskim projektima, vezama i obavezama koje je imao sa pokojnim premijerom Zoranom Đinđićem i njegovom porodicom.

Tadić naglašava da, pored toga što smatra apsolutno nemoralnim pozivati se u tom kontekstu danas na Đinđića, on u svakom slučaju sa time nema apsolutno nikakve veze.

"Spreman sam da transparentno argumentujem svoju izjavu, a to ću svakako i detaljno uraditi i pred javnošću i pred sudom, ukoliko budem pozvan da svjedočim", poručio je on.

(Blic)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније