Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92.net, objavila B.B. ]

30. 09. 2019. 10:31 >> 10:31

NA ZAHTJEV ERDOGANA

BiH "protjeruje" četiri turska državljanina

Služba za poslove sa strancima BiH poništila je boravišne dozvole za četiri turska državljanina.

To se dogodilo nakon poziva turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdogana vlastima BiH tokom boravka u Sarajevu u julu, da se izruče određeni turski državljani koje Turska sumnjiči da su sljedbenici Fetulaha Gulena, označenog kao pokretača neuspelog državnog udara 2016. godine, prenosi Klix.

Prema riječima advokata Nedima Ademovića, on se u ime četiri turska državljana žalio na odluku koju je odbilo Ministarstvo bezbjednosti BiH, tako da je sada u toku upravni postupak pred Sudom Bosne i Hercegovine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније