Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

27. 09. 2019. 13:25 >> 13:31
12

HARADINAJ

Srbija tražila 950 kvadratnih kilometara Kosova

Vršilac dužnosti premijera Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je Beograd od Prištine tražio 950 kvadratnih kilometara teritorije Kosova.

"Srbija je tražila 950 kilometara. Konkretno. Tema podjele više nije na stolu, stvari su se razvile dalje. Vučić i dalje koristi podjelu. Oni rade svoj posao", rekao je Haradinaj za Gazeta ekspres.

Kako prenosi portal Kossev, Haradinaj je rekao da se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje "žali" u raznim krugovima zbog toga što Kosovo nije pristalo na dogovor.

Haradinaj je ocijenio da Srbi koordiniraju svoj nastup i da Kosovu nedostaje ta koordinacija.

"Igraju dobrog i lošeg policajca. Vučić je dobar policajac, Dačić loš. Koordinišu se, a mi ne. Hašim igra dobrog policajca, ali protiv svoje zemlje. Ja sam loš policajac, ali štitim Kosovo", rekao je Haradinaj.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније