Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 08. 2019. 14:58 >> 14:58

IZAZVAN UDAROM GROMA

Požar na Hvaru gase dva kanadera

Oko 40 vatrogasca i dva kanadera gase požar koji je danas izbio na području opštine Sućuraj na Hvaru, kod sela Bogomolje, ali vatra nije prijetila stambenim objektima, javila je agencija Hina.

"Ovaj požar je izazvan udarom groma, ali intervencijom vatrogasaca i uz pomoć kanadera uspjeli smo da zaustavimo njegovo širenje i vjerujem da ćemo ga u idućih nekoliko sati staviti pod kontrolu", rekao je šef vatrogasne službe Starog Grada Antonije Ivanković.

On je dodao da je požar zahvatio nepristupačan teren što otežava njegovo gašenje.

Iz Ministarstva odbrane Hrvatske saopštili su da su od početka ovogodišnje protivpožarne sezone, 17. juna do 23. avgusta, vazdušne protivpožarne snage bile angažovane u gašenju 31 požara, dok 182 pripadnika Hrvatske vojske dva dana učestvovala u gašenju požara u Južnoj Dubravi kod Šibenika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније