Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Mina ]

22. 08. 2019. 20:06   >>  20:05 3

POTVRDIO

Veselji kandidat za premijera Kosova

Predsjednik najuticajnije Demokratske partije Kosova (DPK) u odlazećoj PAN koaliciji, Kadri Veselji potvrdio je da će biti kandidat za budućeg premijera.

Nakon raspuštanja kosovskog parlamenta, čiji je predsjedavajući bio, Veselji tvrdi da Kosovo neće propasti, prenosi Tanjug.

On je rekao da je kao predsjednik kosovske skupštine preduzeo sve zakonske mjere u skladu sa Ustavom da bi odluka o raspuštanju parlamenta bila donijeta i raspisani prijevremeni izbori.

Veselji je naveo da će se ukoliko bude izabran za premijera boriti protiv korupcije.

On je kazao da je zadovolljan što su sve parlamentarne grupe ispoštovale inicijativu o raspuštanju parlamenta.

"Rekao sam im da će biti izbora i biće ih. Rekao sam i da će svi korumpirani biti uklonjeni, jer zakon je jači od bilo kojeg pojedinca na Kosovu. Tako će biti i u borbi protiv korupcije za koju se zalažem", rekao je Veselji.

Veselji je kazao i da su prioriteti Prištine pravedna država, vladavina zakona, partnerstvo sa zapadnim državama i Sjedinjenim Američkim Državama, kao i integracija u Evropsku uniju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније