Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

21. 08. 2019. 11:23   >>  11:23 26

VUČIĆ SAOPŠTIO

Tražio od Kolinde da ne govore o velikosrpskoj agresiji

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tražio od predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović drugačiji odnos prema srpskom narodu u Hrvatskoj i da "prestanu da govore o velikosrpskoj agresiji jer to nema smisla".

Upitan o navodima u hrvatski medijima o mejlovima u kojima je Grabar-Kitarović iznela Vučićev zahtjev da se ne koristi termin velikosrpska agresija, rekao da "tu nema bog zna kakve tajne".

"Nema tu bog zna kakve tajne, tražila je od mene da se pozabavim nestalim licima i očekujem prve rezultate po tom pitanju. Ja sam tražio više stvari, drugačiji odnos prema srpskom življu, da ljudi dobijaju struju, vodu, i tako dalje i da ne govore o velikosrpskoj agresili jer to nema smisla", rekao je Vučić za TV Prva.

On je ukazao da se radi o normalnom načinu komuniciranja "zato što želite, valjda, da imate mir i dobre odnose između Srbije i Hrvatske".

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније