Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

10. 09. 2013. 16:31 >> 00:40
3

NANIJELI MU TEŠKE POVREDE

Srbija: Osnovci pretukli profesora

Grupa osnovaca je napala profesora matematike Ivana Janeša u Novom Sadu, dok je čekao ženu i dijete, piše Blic.

Kako tvrdi Janeš, grupa dječaka, starosti između 12 i 15 godina, mu je prišla dok je sjedio na klupi čekajući suprugu i dijete i pitala ga koliko je sati. Zatim su ga pitali da li poznaje nekog homoseksualca. Kada je odrečno odgovorio, grupa ga je napala uz povike „Ti si peder“ a zatim udarala i šutirala dok mu nisu nanijeli teške tjelesne povrede.

Prema njegovim riječima, pomislio je da se brani, ali je zaključio da su u pitanju djeca i pokušao je da pobjegne na svom biciklu.

Međutim, objesni maloletnici su ga srušili sa bicikla i nastavili da ga tuku vičući "Pusti, hoću i ja ga šutnem u glavu". Koliko dugo, ne može da odredi, ali kada su završili, ostao je da leži sa brojnim kontuzijama i slomljenim nosem.

U Kliničkom centru Vojvodine su srbijanskim medijima potvrdili da je Janeš primljen na odjeljenje otorinolaringologije, da su mu povrede sanirane i da je nakon toga pušten na kućno liječenje. Nastavnik navodi da ga je policija iste večeri pozvala na prepoznavanje dvojice momaka, ali su oni, prema njegovim riječima, bili znatno stariji od onih koji su ga napali.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније