Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

22. 07. 2019. 21:30   >>  21:29 4

SJUTRA PUTUJE

Haradinaj u srijedu pred tužiocima u Hagu

Premijer Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj otputovaće sjutra u Hag kako bi u svojstvu osumnjičenog dao izjavu pred tužiocima Specijalnog suda za zločine OVK, prenio je portal gazetablic.com.

Pozivajući se na izvore bliske Haradinaju, portal je prenio da bi kosovski premijer u ostavci trebalo da se u srijedu, 24. jula pojavi pred tužiocima Specijalnog suda.

Istog dana, pred tužiocima Specijalnog suda bi kako je sam najavio, trebalo da bude ispitan i bivši portparol Glavnog štaba OVK, bivši predsjednik Skupštine Kosova i predsjednik Nacionalnog veća Socijaldemokratske inicjative, Jakup Krasnići.

Još uvijek se nije poznato u kom će svojstvu Krasnići izaći pred tužioce, kao svjedok ili kao osumnjičeni.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније