Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

20. 07. 2019. 19:57   >>  19:57 5

KOSOVO

Član Glavnog štaba OVK pozvan u Hag

Bivši član Glavnog štaba OVK i predsjednik Ogranka Demokratske partije Kosova (DPK) Sokolj Bašota pozvan je pred Specijalni sud u Hagu, objavio je lider DPK i predsjednik Skupštine Kosova Kadri Veselji.

On je nove pozive Specijalnog suda za bivšeg portparola OVK Jakupa Krasnićija i člana Glavnog štaba OVK Sokolja Bašote nazvao "napadom na OVK i njenu borbu".

Od visokih zvaničnika OVK posljednja dva dana su na saslušanje pred Specijalnim tužilaštvom pozvani komandant Operativne zone OVK Dukadjin i premijer u ostavci Ramuš Haradinaj, komandant Glavnog štaba Bislim Zurapi, portparol Glavnog štaba Jakup Krasnići i član Glavnog štaba Sokolj Bašota.

Nakon dobijanja poziva od Specijalnog suda u svojstvu osumnjičenog Haradinaj je juče podnio ostavku na funkciju premijera Kosova.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније