Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

16. 07. 2019. 23:07   >>  23:02 9

VELJA ILIĆ SMATRA

"Srbiji neće biti bolje dok Đoković ne uđe u politiku"

Predsjednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić kazao je danas da Srbiji neće biti bolje dok srpski teniser Novak Đoković ne prestane da se bavi tim sportom i ne uđe u politiku.

"To bi bio pravi predsjednik", naglasio je Ilić na konferenciji za novinare, prenijela je NS.

Ilić je govorio i o posjeti francuskog predsjednika Emanuela Makrona Srbiji i naveo da mu je drago što je Makron govorio o ljubavi prema Srbiji, ali i naveo, da je tu ljubav zaboravio na proslavi stogodišnjice od završetka Prvog svjetskog rata.

"Prilikom posjete dijelio je komplimente i Srbiji i njenom predsjedniku, govorio o velikoj ljubavi između Srbije i Francuske, ali nijesmo čuli pravu podršku u smislu poteza koje će Francuska povući u ime te ljubavi. Nije rekao da će, recimo, Francuska preispitati svoju podršku nezavisnosti Kosova", rekao je Ilić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније