Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

10. 07. 2019. 21:53   >>  22:04 1

UHAPŠEN U NOVOM SADU

Crnogorac falisifikovao dokumente Novosađanina?

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je danas saopštilo da je u saradnji s Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapšen državljanin Crne Gore Z.M. (1977), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična djela trgovine uticajem i falsifikovanja isprave.

U saopštenju piše da je ranije uhapšena J.P. (1980), policijska službenica Policijske uprave Novi Sad, za koju se sumnja da je osumnjičenom Z.M. dala podatke Branka Perišića iz Novog Sada, za koga je utvrdila da nema biometrijska dokumenta.

Z.M. je osumnjičen da je zatim pribavio falsifikovani izvode iz matične knjige rođenih i iz knjige državljana, na osnovu kojih mu je J.P. sredinom marta izdala ličnu kartu na ime Branka Perišića.

Osumnjičeni Z.M je, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, zadržan do 48 časova, dok će protiv J.P. biti dopunjena ranije podnijeta krivična prijava.

U akciji je privedena još jedna osoba za koju se sumnja da je učestvovala u izvršenju tih krivičnih dela, a pripadnici MUP-a u saradnji sa Tužilaštvom nastavljaju identifikaciju svih za koje se sumnja da su učestvovali u izvršenju.

U junu su uhapšeni službenica J.P. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivična djela zloupotrebe službenog položaja i trgovine uticajem, Novosađanin N. B. (1978) i crnogorski državljanin M. V. (1985) zbog krivičnih djela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave. Tada je protiv policijske službenice Z.D. (1965) podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније