Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

08. 07. 2019. 11:00 >> 11:00
2

VUČIĆ NAJAVIO

Sljedeće godine neko drugi će preuzeti SNS

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi bar još deset godina "mogao da se bavi ovim poslom", jer se mu se ni za toliko njegovi politički protivnici ne bi približili.


On je, gostujući u jutarnjem Dnevniku Radio televizije Srbije, rekao da "ne potcjenjuje nikog već govori o razultatima".

"Što se tiče mog sklanjanja nema sumnje da će sljedeće godine neko drugi preuzeti Srpsku naprednu stranku", rekao je Vučić.

Na pitanje da li to znači da se neće kandidovati na skupštini stranke, on je odgovorio da je "to više puta rekao, nije to neka novost ni tajna".

Kako je naveo, "mora čovjek da zna kada je vrijeme da dodje do određenih promjena i da zna kada je vrijeme da sebe na poistovjeti sa državom i da pomisli da je to samo za njega".

Na pitanje šta će značiti njegovo povlačenje sa mjesta lidera stranke za stranku, s obzirom na rejting koji joj on donosi, Vučić je rekao da će zato pomoći SNS.

"Mislim da je to najbolja politička stranka, pokušaću da pomognem da pobijedi na parlamentarnim izborima", rekao je Vučić. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније