Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

19. 06. 2019. 08:04 >> 08:04

"KRAĐA IDENTITETA"

Premijeru Slovenije kreiran lažni profil na Mesindžeru

Fejsbuk profil slovenačkog premijera Marjana Šareca nije hakovan, ali je kreiran lažni profil na aplikaciji Mesindžer, saopšteno je iz Šarecovog kabineta, a nakon što je on objavio da mu je otet identitet.

 

U slovenačkoj policiji naveli su da nijesu primili nikakvu žalbu ili tužbu vezano za taj problem, prenosi STA.

Policija je navela da je krađa identiteta krivično djelo koje se kažnjava zatvorskom kaznom od tri mjeseca do tri godine.

Šarec je svojim pratiocima na Fejsbuku jutros rekao da je nepoznata osoba otela njegov identitet kako bi preko mesindžera komunicirala sa ljudima, koristeći opciju otvaranja profila na mesindžeru bez Fejsbuk naloga.

"Ja ne koristim taj oblik komunikacije. Ukoliko primite takvu poruku ignorišite je, to je lažni profil", rekao je Šarec koga su korisnici upozorili na lažni nalog.

Šarec često objavljuje postove na Fejsbuku o svom radu i ima oko 32.000 pratilaca na toj društvenoj mreži.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније