Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

15. 06. 2019. 20:50 >> 20:50
14

DAČIĆ OCIJENIO

"BiH nikada neće biti muslimanska država"

Republika Srpska je "glavni interes Srbije", a "BiH nikada neće biti muslimanska država", ocijenio je šef srpske diplomatije Ivica Dačić u govoru nakon Sabora vladajuće partije u RS Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), na kojem je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik ponovo izabran za predskednika stranke.

"Republika Srpska je glavni interes Srbije i srpskog naroda. Imamo mi u mitologiji i drugih glavnih mjesta za srpstvo, ali to je istorija, a Republika Srpska je budućnost. BiH nije i nikad neće biti muslimanska, kako to hoće Bošnjaci", rekao je Dačić.

Dodik je u govoru učesnicima Sabora rekao da je Republika Srpska "najbolji dio BiH" i da SNSD neće dozvoliti da srpski identitet u BiH bude poništen. 

 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније