Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

03. 09. 2013. 16:14 >> 16:19

PUCNJAVA NA ULICI

Mladić ubijen u centru Novog Pazara

Jedan mladić je ubijen, a drugi ranjen, u pucnjavi koja se danas oko 13.30 sati dogodila u centru Novog Pazara, javljaju srbijanski mediji.

Kako Blic prenosi, ubijen je Novopazarac Fatmir Metić (26), koji je upucan u glavu, dok je teško ranjen Edin Škrijelj (28).



Na njih je pucao Samir Koca (20), dok su prolazili na motoru u blizini gradskog bedema. Kad ih je ugledao na ulici, Koca je izašao iz kola i ispalio više hitaca u njihovom pravcu. Nakon pucnjave, napadač je pobjegao u pravcu Gradskog parka, a policija još uvjek traga za njim.

Obojica momaka su odmah prebačena u novopazarsku bolnicu, gdje je Metić podlegao povredama, a Škrijelj je van životne opasnosti.

Svi akteri današnjeg okršaja su od ranije poznati srbijanskoj policiji, zbog poslova u vezi sa drogom, ali i ubistava u pokušaju, pa se pretpostavlja da je reč o obračunu koji ima kriminalnu pozadinu, piše Blic.

Taj "gangsterski" okršaj dogodio se u samom centru grada, na mostu koji povezuje Gradski trg i Staru čaršiju, u trenutku najveće gužve, jer je utorak pijačni dan u Novom Pazaru, pa se veliki broj Novopazaraca našao u šoku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније