Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

17. 05. 2019. 08:05 >> 08:11
13

SNIMIO SPOT

Ne bojim se što sam stao uz Pupovca

Poznati fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević izjavio da se ne boji što je stao uz Milorada Pupovca.

Blažević je za Novosti rekao da ga ljudi vole, iako će ga možda neki poslije spota malo manje voljeti, ali da to, kako ističe, nema veze.

Podsjećamo, Blažević, koji je deklarisani pripadnik HDZ-a, snimio je predizborni spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku.

Objašnjavajući zašto se odlučio na taj korak, Blažević kaže da je "previše star da ne bi vidio koliko je važno da se svi u Hrvatskoj uvažavamo, ako se već i ne volimo".

"Ne gledam ljude ni po nacionalnoj pripadnosti, ni po vjeroispovijesti, već ako si čovjek, onda si čovjek. Mislim da smo mi previše mali da ne bismo bili ujedinjeni, pa želim pokazati primjerom da konflikti i svađe ne vode ničemu. Ovdje smo svi previše propatili da bi neki primitivni porivi mogli da naprave neko novo zlo", kazao je Blažević.

On je dodao da se u istoriji sport pokazao kao most koji je povezivao ljude, čak smirivao i najprimitivnije strasti, kao i da sportisti nijesu hendikepirani šovinizmom.

Komentarišući to što je hrvatski premijer Andrej Plenković dobro primio njegov spot za SDSS, iako je Blažević blizak HDZ-u, on kaže: "Plenković je reagovao u istom duhu kao i ja, kao i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović".

 

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније