Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Agencije, objavila B.B. ]

05. 05. 2019. 15:48 >> 15:48
2

PACOLI PORUČIO

Ko poriče ratne zločine na Kosovu je persona non grata

Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli, najavljuje da će Priština ubuduće proglasiti personom non grata svakog ko poriče ratne zločine na Kosovu, te da njihovi zahtjevi za posjete više neće biti odobravani.

Pacoli je već nagovijestio da bi takva mjera mogla da bude primijenjena prema šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću.

"Odvratno je i krajnje neprihvatljivo poricanje masakra u Račku od strane ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića, koji je bio veoma vjeran Miloševiću", napisao je Pacoli na svom tviter nalogu.

Kako je kazao Pacoli, pravda za žrtve rata na Kosovu nikada neće biti dostignuta, ukoliko međunarodno pravo nastavi da gura cijelu stvar "pod tepih". Upravo je to, smatra on, razlog zašto to čine i dalje Dačić i drugi u Beogradu, gdje je poricanje zločina, kako kaže, postalo "mejnstrim".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније