Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ b92; Objavila: M.M ]

19. 04. 2019. 20:14 >> 22:39
25

VUČIĆ GRAĐANIMA

Pokazali ste da djela cijenite više od obećanja

"Pokazali ste da djela cijenite mnogo više od obećanja, da poštujete one koji hoće pristojnu, modernu i uspješnu Srbiju. Pokazali ste da ne poštujete one koji bi Srbiji da prijete i da je ruše", poručio je na skupu Budućnost Srbije u Beogradu predsjednik Aleksandar Vučić.

U Beogradu je održan skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije" predsjednika Aleksandra Vučića,na kojem je, prema procjenama srpskog Ministarstva unutrašnjih poslova, učestvovalo između 140 hiljada i 150 hiljada ljudi.

Okupljenim građanima obratio se Vučić, rekavši da su Srbiji potrebni mir i djeca, te da je njegov posao da čuva mir.

"Šest i po godina kako radimo i kako se borimo za Srbiju, kako se trudimo da promijenimo sebe da bismo mijenjali Srbiju i za tih šest i po godina mnogo smo energije i truda uložili i sve to je vredjelo za ovo veče da vidimo koliko ljudi u Srbiji cijeni rad i trud", rekao je Vučić.

Vučić je istakao da političkim protivnicima neće reći nijednu jedinu riječ i da će govoriti samo o Srbiji i budućnosti.

"Pokazali ste da djela cijenite mnogo više od obećanja, da poštujete one koji hoće pristojnu, modernu i uspješnu Srbiju. Pokazali ste da ne poštujete one koji bi Srbiji da prijete i da je ruše", naglasio je Vučić.

 Vučić je zahvalio onima koji su došli iz svih krajeva Srbije i regiona.

"Ma u koliko država da živimo, jedinstvo srpskog nacionalnog korpusa niko ne može da ugrozi", istakao je Vučić.

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je na mitingu "Budućnost Srbije" da je taj skup organizovan kako bi se pokazalo da Srbija nije podijeljena zemlja i nije podijeljeno društvo.

"Okupili smo se da pokažemo da je Srbija jedna, jednaka, jedinstvena, da je Srbija zemlja normalnih i pristojnih ljudi, u kojoj je važan rad, i u kojoj su važni rezultati. Da Srbija nije zemlja koja će podržati prijetnje, vrijeđanje, vješala, motorne testere, podjele na botove, krezube, sendvičare i tzv.građansku Srbiju. Ovo je Srbija. Jaka i jedinstvena", poručila je premijerka.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je na mitingu "Budućnost Srbije" da Republika Srpska prati politiku Srbije, i da to govori jasno i glasno.

"Možete da budete protiv vlasti, ali ne možete da budete protiv države, naročito protiv Srbije. Unutrašnja snaga je važna da bi Srbija bila moćna", rekao je Dodik okupljenim građanima ispred Doma Narodne skupštine.

Peter Sijarto, šef mađarske diplomatije, izjavio je na mitingu "Budućnost Srbije" da je Srbija sve jača i jača, jer lideri zemlje nijesu zanemarili njene nacionalne interese.

Vi ste zaslužili da što prije budete članica EU, neprihvatljivo je da vam drže lekcije i time vještački usporavaju pregovore za pridruživanje, dodao je.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније